Website onderhoud

Bestaande website onderhouden

Bij Van Dijck Webdesign te Wuustwezel kan je terecht voor het laten onderhouden van jouw website.

Ook als deze niet door mij gemaakt is!

Uw website werd door Van Dijck Webdesign ontwikkeld?

Wanneer een website dient te worden aangepast is het belangrijk om de gewenste wijzigingen op een zo overzichtelijk mogelijke manier door te geven. Dankzij een duidelijke omschrijving kan uw website sneller en zonder misverstanden worden aangepast. U krijgt zo steeds het resultaat dat u verwacht.

Uw website werd elders ontwikkeld?

Geen probleem, dankzij een jarenlange ervaring kan ik ook uw website onderhouden.

 

Vanzelfsprekend kan ik uw website niet wijzigen zonder de login-gegevens. Deze bestaan doorgaans uit een FTP-adres, gebruikersnaam en wachtwoord. Wanneer deze gegevens voor u onbekend zijn mag u eventuele andere gegevens waarover u beschikt doorgeven, samen met de naam van het bedrijf dat uw webhosting regelt. Er zal dan met het betreffende bedrijf contact worden opgenomen om zo de nodige gegevens te verkrijgen.

 

Wanneer een website dient te worden aangepast is het belangrijk om de gewenste wijzigingen op een zo overzichtelijk mogelijke manier door te geven. Dankzij een duidelijke aanvraag kan uw website sneller en zonder misverstanden worden aangepast. U krijgt zo steeds het resultaat dat u verwacht.

PHP

5/5

ASP.net

5/5

Drupal

5/5

WordPress

5/5

Platform

3.5/5