Maatwerk website

Maatwerk website

Wanneer we kiezen voor maatwerk, dan wordt de website volledig op basis van jouw wensen uitgewerkt.
Letterlijk alles kan. De website wordt op maat geprogrammeerd.

Wat wil jij?

Eerst kijken we naar jouw wensen. Wat moet er op de website komen, wat is voor jou belangrijk? Welke diensten lever je, wat verkoop je? Wat voor website wil je?

Heb je al materiaal?

Teksten, foto's, ... alles wat nodig is om op de website te plaatsen. Heb je een huisstijl of logo?

Keuze maatwerk of template

We bespreken samen of we voor maatwerk of voor template gaan. We overlopen de verschillen alsook de voor- en nadelen zodat jij de juiste keuze maakt.

Maatwerk ontwerp / tekening

Je kiest voor maatwerk, prima keuze! Er wordt een lay-out (opmaak/uiterlijk) voor de website ontworpen. Dit is de eigenlijke website, maar dan in afbeelding formaat. Het komt er op neer dat de website als het ware eerst wordt getekend. Zolang we nog in de 'teken-fase' zitten, kan de lay-out zoveel aangepast worden als nodig.

Goedkeuring

Pas nadat jij het ontwerp hebt goedgekeurd, wordt de eigenlijke website op basis van deze 'tekening' ontwikkeld. Vanaf dan worden er (doorgaans) geen wijzigingen meer uitgevoerd aan de lay-out (opmaak/uiterlijk). De inhoud van het menu, de teksten, ... kunnen natuurlijk wel aangepast worden.

Programmeren

De website wordt op maat uitgewerkt en eventuele extra's zoals het Content Mangement System (beheersysteem voor de inhoud van de website), bestelformulier, contactformulier, ... worden geïmplementeerd.

Invulling

De website wordt ingevuld. Teksten, foto's, afbeeldingen, ... worden geplaatst.

Testen

Nu is de website volledig klaar, weliswaar in testversie. De website wordt uitgebreid getest en waar nodig geoptimaliseerd.

Publiceren

Is de website helemaal naar wens? Dan kan hij worden vrijgegeven op het internet.

Reclame maken

Proficat met je nieuwe website! Nu is het tijd om deze aan de wereld te tonen.